Att spara pengar som djurägare

Som djurägare är det lätt att kostnaderna rent allmänt skenar iväg trots att man inte riktigt räknat med det. Det ska inhandlas djurmat, skötselprodukter, veterinärsrundor fram och tillbaks och övrig klädsel och dylikt som kan behövas. Det finns olika tips där hela hushållet får möjlighet att spara in på utgifterna gemensamt vilket i sin tur ger mer pengar över till det man tycker är allra roligast i livet. T.ex. resor, utflykter eller vilken hobby man nu har i vardagslivet. Ett säkert kort som jag börjat med på senare tid är att handla mer produkter på nätet. Via utvalda rabattsidor som t.ex. www.kampanjjakt.se hittar man många olika alternativ till allt man kan tänka sig behöva till hushållet extra billigt.

När vi är ute och campar med hundarna brukar vi t.ex. kunna använda oss av rabatter till Outnorth som ger oss ett förmånligare pris på totala ordervärdet. Vid andra tillfällen när vi “fuskat” med campandet har vi använd oss av Expedia rabattkoder för att kunna få ett lägre pris på boendekostnader när vi varit utomlands med hela familjen. Tack vare dessa små knep har vi lyckats spara in några tusentals kronor varje år som kunnat användas till annat roligt. Summan i kardemumman är att det kostar att ha husdjur, men det behöver inte heller ruinera hela din övriga hushållsekonomi! :) För dig som har fler tips till hur man sparar pengar när man lever med hundar så tar jag gärna emot tips via email som du finner på kontaktsidan i menyn.

 

camping med hundarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>